2410535301 23ης Οκτωβρίου 76, Λάρισα liliankardara@gmail.com
hero image
 
 
     
     
  20+ Χρόνια
Οίκος Νυφικών “Lilian” στην ΛάρισαΓια περισσότερα από 20 χρόνια, με αγάπη και ζήλο, η εταιρεία και οι συνεργάτες της, προσπαθούν να βοηθήσουν την νύφη στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Η αποκλειστική ενασχόληση με το χώρο του νυφικού και του γάμου, φέρνει τον οίκο νυφικών “Lilian” πρώτο στην προτίμηση αυτών που διαλέγουν με άξονα το καλό γούστο και την ποιότητα.

Ο οίκος νυφικών “Lilian” θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την ποικιλία που διαθέτει στο κατάστημα του, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα σας σε κάθε συμαντική στιγμή της ζωής σας.

Η μέρα του γάμου αποτελεί για όλους ένα μοναδικό γεγονός με κύρια πρωταγωνίστρια την νύφη. Η Κα. Καρδάρα ιδιοκτήτρια του οίκου νυφικών “Lilian” έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο αυτό θα σας υποδεχθεί σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στην Λάρισα, (23ης Οκτωβρίου 76), θα συζητήσει μαζί σας, θα σας προτείνει μέσα από μια πλούσια συλλογή νυφικών του οίκου υπέροχα κομμάτια ραμμένα και κεντημένα με τα καλύτερα υλικά και την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων, από σχεδιαστές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, για να λάμπετε στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Επιπλέον το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες, τα στέφανα αλλά και όλα τα υπόλοιπα νυφικά αξεσουάρ.
 
     
     
   
 

 


 

 
  Κλείστε ένα ραντεβού

με την Κα. Καρδάρα και τους συνεργάτες της και αφεθείτε στην πολυετή εμπειρία τους για να σκηνοθετήσουν και να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων σας.
 
     
 

 


 

 
   
     
     
  Άπειρες επιλογές σε
βαπτιστικάΕξίσου εντυπωσιακές προτάσεις, ο οίκος νυφικών “Lilian”, έχει και για τη βάπτιση. Άπειρες επιλογές σε βαπτιστικά για αγοράκι και για κοριτσάκι, συνδυασμένα με το κουτί τους σε όποιο θέμα έχετε επιλέξει. Ιδιαίτερες μπομπονιέρες που με τη δική σας έμπνευση γίνονται μοναδικές.

Χρώματα δεσίματα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.